Muutos on mahdollisuus!

Organisaatiot elävät haastavaa aikaa. Tuloksellisuuden vaatimukset kasvavat, rakenteiden ja toimintatapojen muutokset ovat arkipäivää. Varmistaakseen tehokkaan toiminnan muutosten myllertäessä, yritykset tarvitsevat vahvaa sisäistä yhteistyötä. Esimiestyön merkitys korostuu ja vaatimukset yksilöä arvostavasta johtamisesta kasvaa.

Taidokkaalla ihmisten johtamisella voidaan helpottaa ihmisten kykyä sopeutua muutoksiin, parantaa työilmapiiriä ja vahvistaa erilaisuutta arvostavaa yrityskulttuuria. 

Tuloksellisuuden ja toimivan työyhteisön varmistaminen ei ole kuitenkaan yksin johdon, henkilöstöosaston tai esimiesten vastuulla. Terveessä työyhteisössä jokainen kantaa oman vastuunsa työyhteisön kehittämisestä ja avoimesta vuorovaikutuksesta.

Mertala Consulting tarjoaa valmennuksia leadership- ja työyhteisötaitojen kehittämiseen sekä liiketoiminnan tuloksellisuutta lisäävien muutoshankkeiden läpivientiin.

Vuodesta 2011 alkaen valmennuksiini ja luennoilleni on osallistunut yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista yli 6000 kuulijaa. Esimies- ja tiimivalmennusten lisäksi teen esimiesten yksilösparrauksia, sekä pidän luentoja esimiefoorumeissa ja Tyky-päivissä. Lue myös Inhouse-valmentaja palvelustani.

Ota yhteyttä, niin mietitään miten voimme parantaa sinun yrityksesi tuloksentekokykyä!